Δολοφονία 40χρονου Έλληνα στη Λευκωσία

Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας διερευνά τον θάνατο 40χρονου Έλληνα στη Λευκωσία, εξετάζοντας το ενδεχόμενο φόνου εκ προμελέτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:50 το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας και κατά τα υπό εξέταση στοιχεία, όταν ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο πρόσωπο ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διέμενε στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. Λίγη ώρα αργότερα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, περίοικοι άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 38χρονου συγκατοίκου. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί